Presentatie

Presentatie

Bij de organisatie van een event of feest komt heel wat kijken. Bij de gedachte daaraan worden wij blij! Organiseren is echt ons ding. Net als details.
Wat ons betreft onderscheid je je als bedrijf door de presentatie. Een feest onvergetelijk maken zit ‘m vaak in kleine details.

Om je een aantal voorbeelden te geven van wat we onlangs hebben gedaan:

Opdracht: “Een verrassend bedankje voor de vakantiemedewerkers”

Onze opdrachtgever wilde graag de vakantiemedewerkers extra in het zonnetje zetten en ze bedanken voor hun inzet in de drukke vakantieperiode.

Stel je voor: je komt thuis na een lange werkdag en vindt op de deurmat een leuk, ingepakt cadeautje!
De inhoud: een doosje met handgemaakte, HARTvormige bonbons en een handgeschreven kaart waarin je werkgever nog eens benadrukt dat ze je HARTstikke dankbaar zijn voor je inzet! Hoe leuk om op deze manier de waardering te krijgen van je werkgever!

Recensie medewerker de ZorgZaak: “Ik ontvang zojuist een kaartje en bonbons via de post! Heel erg bedankt, ik vind het super attent en waardeer dit enorm!”

Relatiegeschenk de ZorgZaak

Opdracht: “Het uitspreken van waardering naar onze cliënten vanwege het jubileum van ons bedrijf”

Onze aanpak: na een inventarisatie van de doelgroep hebben we een voorstel gepresenteerd. De hoofdzakelijk oudere cliënten van deze onderneming zijn verrast met het vertrouwde van toen; een mooie weckpot met heerlijke kletskoppen. Feestelijk verpakt met een handgeschreven boodschap en persoonlijk bezorgd. De reacties waren dan ook uiterst positief. Een klein gebaar met een groots effect.

Recensie Amrullah Alokozai, beleidsmedewerker de ZorgZaak

“Gisteren mocht ik een klein presentje langs brengen bij onze cliënten in Zwolle, wegens het 25-jarige bestaan van De ZorgZaak. Ik kreeg allemaal leuke en warme reacties voor zo’n klein gebaar” Hier doen we het allemaal voor!

Opdracht: “Een feestelijke uitnodiging voor diverse activiteiten in de week van het bedrijfsjubileum, met als doel de samenwerking te stimuleren”

Hoe dit er uit moest komen te zien wisten we meteen! Een uitnodiging op een puzzel, joehoee! MediaLab3 ontwierp een feestelijke kaart op basis van de huisstijl van het bedrijf. Op de kaart werd een puzzelstukje geplakt die de gasten mee konden brengen naar kantoor, om zo gezamenlijk te puzzelen en het programma voor de week te ontrafelen.

Uitnodiging de ZorgZaak
Uitnodiging Tony's

Opdracht: “Een feestelijke uitnodiging versturen aan de gasten van een jubileumfeest”

Onze aanpak: thuiskomen, je brievenbus openen en daar een feestelijk doosje vinden met een nog mooiere inhoud. Wat ons betreft de ideale aftrap voor een bijzonder jaar.

Alles draait om de details en een kloppend concept, en daarom komt het thema van het jubileumjaar terug in de presentatie van de uitnodiging en de verpakking, ingepakt door cliënten van de dagbesteding van Visio Huize Echten. De inhoud: een heerlijke reep Tony’s Chocolonely en de uitnodiging voor een spetterend feest. Kan het nog feestelijker?

Recensie medewerker de ZorgZaak: “hartelijk dank voor de heerlijke verrassing! Dat is leuk thuiskomen. Ik ben er zeker bij op het feest in december, tot dan!”

Heb jij hulp nodig bij de presentatie en/of uitingen van jouw bedrijf? Klik hier voor koffie of hier voor thee

Benieuwd wat Zij voor jou kan betekenen?

Wij gaan graag met je in gesprek! Laat gerust een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leonie: 06 – 106 351 88
Marlies: 06 – 520 335 13

mail@zijorganiseert.nl

Zuiddreef 28
7908 WR Hoogeveen