Personeelsfeest

Personeelsfeest

Na inspanning ook tijd voor ontspanning!

Het jubileum van jullie bedrijf? Een fantastische prestatie geleverd? Het jaarlijkse personeelsfeest? Je medewerkers belonen voor hun inzet door een spetterend feest voor ze te organiseren. Wij weten het zeker; daarmee maak je je als werkgever erg geliefd!

De mogelijkheden om dit vorm te geven zijn bijna eindeloos. Wat wij heel belangrijk vinden is dat het concept voor het feest perfect aansluit bij jullie bedrijf en de medewerkers. Daarom gaan we hierover graag in gesprek. Om te horen wat de wensen zijn, zodat wij vervolgens een voorstel neer kunnen leggen waarbij je zelf al een grote lach op je gezicht krijgt bij het idee.

Voor de ZorgZaak organiseerden wij een feest waarover nog lang nagepraat wordt. Het bedrijf bestond namelijk 25 jaar en dat was een fantastische reden voor een groots feest! Zomaar wat ingrediënten van deze onvergetelijke avond: een ontvangst waarbij de gasten in de watten werden gelegd, ze hun kerstpakket naar eigen wens samen konden stellen op een speciaal voor hun georganiseerde kerstmarkt, een escapespel op maakt en een fantastische band, waarbij het geen enkele gast lukte om stil te blijven staan. Er werd heel wat aan afgedanst!

Benieuwd hoe de directie dit feest heeft ervaren? Dat lees je hier! 

Benieuwd wat Zij voor jou kan betekenen?

Wij gaan graag met je in gesprek! Laat gerust een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leonie: 06 – 106 351 88
Marlies: 06 – 520 335 13

mail@zijorganiseert.nl

Zuiddreef 28
7908 WR Hoogeveen