Klantervaringen
Hilda Zwiers, Aliene Haar en Linda Lip, De ZorgZaak
De ZorgZaak

We hebben zeer plezierig samengewerkt met Leonie en Marlies van Zij Organiseert. We vonden het opvallend hoe ze zich hebben ingeleefd in onze organisatie en dat ook enorm gewaardeerd.

De organisatie van een groot jubileum event hebben ze voor ons tot in de puntjes geregeld. Ze hebben er een groot feest voor onze clienten en medewerkers van gemaakt.

Wil je een feest of event organiseren neem dan zeker contact op met Leonie en Marlies, want ze ontzorgen je volledig.

We kijken nu al uit naar een volgend project met Zij Organiseert!

Namens de organisatie van de ZorgZaak,
Hilda Zwiers, Aliene Haar en Linda Lip

Natasja Fieten
Directie Taxiwerq

Wat hebben wij van Taxiwerq een mooi weekend gehad, mede dankzij Zij Organiseert!
Het weer was ons gelukkig goed gezind , maar ook de rest was tot in de puntjes verzorgd!

Zij Organiseert heeft voor ons een volledig verzorgd weekend weg geregeld in Rotterdam.
We hebben diverse leuke activiteiten ondernomen en op verschillende locaties heerlijk gegeten.

Zij Organiseert heeft alles voor ons geregeld op basis van een aantal gesprekken voorafgaand aan dit weekend. Ze hebben goed geluisterd naar onze ‘wensen’ en hier heel goed op ingehaakt.
Het was allemaal super geregeld en qua tijden sloot ook alles goed op elkaar aan.
Ze maken ook een draaiboek voor je waarin alles tot in detail vermeld staat, heel overzichtelijk!

En als ‘kers op de taart’ lag er bij terugkomst voor ons allen een flesje water met een appel klaar om de (na)dorst te lessen. Heel attent dames!

Marlies en Leonie: bedankt voor het regelen van alles! Dankzij jullie hebben wij een heel weekend heerlijk gegeten, veel gezien van Rotterdam en ons als groep zijnde ook super vermaakt!

Trudy Snel
Verjaardagsfeest

“Dankzij jullie super organisatie heb ik een fantastische 60e verjaardag gehad, bedankt!

Rardy Spruijt
Bedrijfsweekend Portugal
Nicolle Eshuis-Stam
Eigenaresse Nail Academy Nicolle

Onze relatiedag was mede door de organisatie van Zij Organiseert een groot succes! In een eerste gesprek onze wensen aangegeven en de dames kwamen meteen al met leuke ideeën. Op de dag zelf was alles goed op elkaar afgestemd; van de aankleding tot de catering. Mede door jullie inzet en aanwezigheid hebben we ons zelf die dag nergens druk over hoeven te maken. Erg fijn! Dank jullie wel!

Lottie Borg
Festival bruiloft
Robert & Judith
Bruiloft Italië

Een droom, een plan, werkelijkheid!

Dat was niet gelukt zonder het topteam van Zij Organiseert. Van de vele beslissingen die wij hebben moeten maken is (naast in Italie trouwen), het inschakelen van Zij Organiseert de beste keuze die we hebben gemaakt voor onze bruiloft. Tien maanden lang hebben zij gewerkt aan onze Italiaanse droombruiloft. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en zij kwamen zelf ook met veel leuke ideeën. Het contact verliep uitstekend, we konden ze -bij wijze van- midden in de nacht bellen als we iets wilden overleggen. Ook werd er regelmatig een overleg gepland om alles weer op een rijtje te zetten.

Zij hebben er voor gezorgd dat we compleet ontzorgd werden in de maanden voor de bruiloft en op de driedaagse bruiloft zelf. Alles werd tot in de puntjes geregeld, niks werd er aan het toeval overgelaten, van de catering tot aan de decoratie.

Onze bruiloft is boven verwachting verlopen! Alles is zo gegaan hoe wij het ons hadden voorgesteld. En daar zijn we Leonie en Marlies eeuwig dankbaar voor.