Kerst

Zij Organiseert jouw kerstevent 2020

Aantal dagen tot kerst:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Zij Organiseert jouw kerstevent 2020!

Met de zomervakantie nog vers in je geheugen ben je weer met frisse energie aan de slag. Kerst is nog ver weg en het zoeken naar een geschikt kerstpakket voor de collega’s, die zich dagelijks voor jouw bedrijf inzetten heeft nog geen prioriteit. Klopt?

Met veel plezier ontzorgen wij jou in deze taak door een kerstmarkt te organiseren voor jou en je collega’s.

 • Voor bedrijven met 1 tot 1.000 medewerkers!
 • Een ideale gelegenheid om de kerstborrel te combineren met het jaarlijkse kerstpakket en je volledig te laten ontzorgen!
 • De ZorgZaak ging jou voor, lees hier hun ervaring.

Hoe het werkt!

We ontvangen jou en je collega’s graag op de winterse kerstfair op het terrein van Westerbergen in Echten.

Je loopt samen met je collega’s naar het terrein en hoort in de verte de kerstmuziek al, het vuur knispert, de kramen zijn ingericht met de mooiste kerstcadeaus en natuurlijk staat er een lekker drankje voor iedereen klaar!

Middels muntjes stellen jullie dit jaar je eigen kerstpakket samen in een gezellige setting. Uit ervaring weten we dat dit erg gewaardeerd wordt door de gasten, jouw collega’s.

Het assortiment op de markt bestaat uit een grote diversiteit aan cadeaus samengesteld door lokale ondernemers. Zo gaat iedereen met een cadeaupakket naar eigen keuze naar huis na een gezellige avond!

Bepaal het budget
Bepaal het budget voor het kerstpakket die jullie zelf kunnen samenstellen op de kerstmarkt.

Kies een datum
Donderdag 12 of vrijdag 13 december (vol).

Uitnodigingen op maat gemaakt
De uitnodiging voor jou en je collega’s wordt per mail verzonden of fysiek uitgedeeld.

Aan- en afmelden
Iedereen kan zich aan- en afmelden via een speciaal daarvoor bestemde website.

Online database
Middels de online database hebben we inzicht in aan- en afwezigheid van je collega’s.

Ontvangst/registratie
Jullie worden in stijl ontvangen en ontvangen de muntjes als betaalmiddel voor de kerstmarkt.

Kerstmarkt
Op de markt is keuze uit mooie kerstcadeaus, gepresenteerd door lokale ondernemers. Natuurlijk is het assortiment zowel gericht op mannen als vrouwen.

Catering
Jullie worden ontvangen met een winters welkomstdrankje, muntjes voor twee consumpties en een lekkere warme borrelhap. Eventueel kan dit uitgebreid worden.

Entertainment
Bij een kerstsetting hoort natuurlijk kerstdecoratie en live muziek, daar zorgen wij voor! En bij kerst denken we natuurlijk ook aan schaatsen! Een heus ijsplein wordt voor de gelegenheid neergezet. Eventueel kan het arrangement uitgebreid worden op verzoek. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van deze sfeervolle gebeurtenis door een fotograaf, een photobooth en acts/artiesten.

Verzending nabestellingen
De afwezige collega’s krijgen een pakket thuisgestuurd of kunnen het afhalen op de bedrijfslocatie of een collega kan iets voor hem of haar meenemen.

Evaluatie
We horen graag de op- en/of aanmerkingen om volgend jaar nog meer de verwachtingen te overtreffen.

Uitnodiging

Zij Organiseert stuurt jou en je collega’s een op maat gemaakte digitale uitnodiging, om ze op de hoogte te stellen van de aanstaande feestelijkheden.

Als alternatief kan er ook gekozen worden voor een fysiek uitdeel geschenk, zoals bijvoorbeeld een chocoladereep, kerstkaart, kerstboompje. Hierin leveren we maatwerk!

Iedereen kan zich aanmelden (of afmelden) voor de kerstmarkt via de persoonlijke registratie website. De uitnodiging bevat een verwijzing naar die website. Na aanmelding ontvang je een e-ticket per email. Dit is het toegangsbewijs voor de kerstmarkt.

Registratie

De e-tickets bevatten een QR-code die wordt gescand bij binnenkomst. Zo is achteraf precies te zien wie er gemist werd op de kerstmarkt!

Bij binnenkomst ontvangt iedereen een shopper en een betaalmiddel om te shoppen op de kerstmarkt, onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige kerstsfeer.

Afwezige collega’s

Na afloop stuurt Zij Organiseert een overzicht met de aan- en afwezigen.

Na goedkeuring op de rapportage, regelt Zij Organiseert vervolgens voor de afwezigen een verrassingspakket. Deze pakketten worden opgestuurd naar het huisadres van de afwezige collega’s, zodat je ook daar geen omkijken naar hebt. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid dat een collega een pakket samenstelt voor zijn of haar afwezige collega.

Catering

Ons werk bestaat uit het overtreffen van verwachtingen. In samenwerking met Westerbergen zorgen we voor een onvergetelijke kerstborrel.

Daarvoor hebben we het volgende arrangement samengesteld:

Arrangement

 • Winters welkomstdrankje
 • Twee warme borrelhappen per persoon
 • Soepje
 • 2 consumpties per persoon

Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden.

Prijzen 

Natuurlijk ben je benieuwd wat het jouw bedrijf gaat kosten om te gast te kunnen zijn tijdens het ‘Zij Organiseert jouw kerstevent 2020’.

 • De waarde van het kerstpakket: Jij bepaalt zelf wat de waarde zal zijn van het kerstpakket. Bedragen worden afgerond op hele euro’s. Kies je bijvoorbeeld voor een pakket van € 30,- (inclusief btw) dan krijgt iedere medewerker 15 munten met een waarde van €2,- per munt. De munten zijn doormidden te breken en vertegenwoordigen zo een waarde van €1,- per halve munt.
 • Wij creëren een beleving en ontzorgen je daarnaast graag! Het enige wat we van jou verwachten is een lijst met de emailadressen van je collega’s. Wij doen de rest: de organisatie van de kerstmarkt, de communicatie met de collega’s van jouw bedrijf, het ticketsysteem, de nazorg voor afwezige collega’s, entertainment, decoratie in stijl, een kerstshopper, welkomstdrankje en hapjes en zelfs een ijsplein waar geschaatst kan worden! De kosten hiervoor zijn € 29,50 exclusief btw per persoon.
 • Totaalprijs: door een optelling van de twee bovengenoemde onderdelen stel jij eenvoudig het arrangement samen en zie je bovendien direct wat daarvoor de kosten zijn.
 • Om het event helemaal op jouw wensen af te stemmen kan het bovenstaande op verzoek worden uitgebreid met bijvoorbeeld een extra feestelijke uitnodiging een kerst(shopper), een foto- en/of videograaf, een photobooth of exclusiviteit. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag!

Mogen wij je ontzorgen?

We bespreken graag de mogelijkheden om een offerte op maat te maken.
Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  Ik heb een vraagVrijblijvende offerte aanvragen

  Interesse in:

  Uitbreiding cateringUitbreiding entertainmentUitbreiding foto en/of videoOverig