Kennisevent

Kennisevent

Dat ondernemen tegenwoordig om een andere kijk vraagt dan vroeger mag duidelijk zijn. De wereld verandert snel en dat betekent dat de wensen van de klant ook in dit tempo meegaan. Het organiseren van een kennisevent voor jouw klanten of medewerkers kan daarom van grote betekenis zijn. Door te investeren in de kennis van jouw relaties of medewerkers kun jij je op een unieke manier onderscheiden. Trendwatchers voorspellen diverse grote veranderingen in de komende jaren. Wat betekent dat voor jouw bedrijf, dat van je relaties en wat heeft dat voor gevolgen voor jouw medewerkers?

We gaan graag samen met jou aan de slag om aan de hand van een thema een programma in elkaar te draaien voor een boeiende dag of dagdeel. Wat denk jij van kennis delen tijdens een bedrijfsbezoek of een programma met bevlogen sprekers? Wij leveren maatwerk en zijn je graag van dienst.

Opdracht: “Medewerkers inspireren om met een andere blik naar hun dienstverlening te kijken” 

In samenwerking met Tom Kikkert organiseerden wij een inspiratiesessie voor de medewerkers van een zorgonderneming. De veranderingen in de zorg hebben grote gevolgen, wat betekent dat voor dit bedrijf? Doel van de bijeenkomst was om de medewerkers eens op een andere manier naar hun kernactiviteiten te laten kijken. Tom nodigde de gasten uit om onder andere na te denken over het bepalen van de bedrijfsidentiteit, merkpositionering en het creëren van ambassadeurs.

Benieuwd wat Zij voor jou kan betekenen?

Wij gaan graag met je in gesprek! Laat gerust een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leonie: 06 – 106 351 88
Marlies: 06 – 520 335 13

mail@zijorganiseert.nl

Zuiddreef 28
7908 WR Hoogeveen